Over mij


Welkom op mijn blog Melcious, mijn stukje op het web waar ik over alles post wat ik leuk vind! 
Ik ben Melissa en ik ben 16 jaar oud en ik blog al bijna 3 jaar op dit adres, wat gaat de tijd hard hè?

De afgelopen drie jaar heb ik gespendeerd op de mavo en zit nu in mijn examenjaar, na mijn mavo diploma behaald te hebben zou ik graag verder willen met havo. Mocht het lukken zou ik na mijn havo behaald te hebben ook graag nog vwo doen, maar wie weet vind ik na mijn havo diploma wel een mooie opleiding die bij mij past.

Wat ik later graag zou willen doen weet ik nog niet zeker, het lijkt me heel tof om psychologe te worden. Mensen interesseren me en ik vind het interessant om na te denken over de maatschappij, daarbij denk ik ook dat ik heel veel voldoening kan halen uit het feit dat ik door mijn beroep mensen kan helpen. Aan de andere kant lijkt het me ook leuk om als journaliste aan de slag te gaan door bijvoorbeeld voor een tijdschrift te werken en columns te schrijven, wat dan weer iets heel anders is. Tijd zal het leren!

Op mijn blog schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wat me interesseert. Ik ben mijn blog begonnen met een naam die nergens aan vast zit, zodat ik gewoon overal over kan bloggen. Ik vind het leuk om over fashion te schrijven doordat dit een enorm grote hobby van mij is, ik vind kleding erg leuk en daarbij is kleding voor mij ook een leuke manier om me te onderscheiden.